Menu
EUR
Kamerscherm Ontwerpen DIY (Do It Your Self)

Kamerscherm Ontwerpen DIY (Do It Your Self)

Door: Canvasscherm Reacties: 1

Ben je creatief en op zoek naar een uniek, persoonlijk kamerscherm? Kies dan voor een DIY kamerscherm. DIY staat voor Do it your self. Je gaat zelf aan de slag met het kamerscherm en creëert hiermee een uniek scherm. Het personaliseren van het kamerscherm kan op verschillende manieren. Zo kan je er bijvoorbeeld op tekenen, schilderen en verven. Daarnaast is het ook mogelijk om het scherm te beplakken of te behangen. Een eigen kamerscherm maken is niet alleen eenvoudig, het is ook nog eens hartstikke leuk!

Kamerscherm wit blanco

Om te kunnen starten heb je een kamerscherm nodig. Dit kan een bestaand (tweedehands) kamerscherm zijn die je gaat pimpen of een blanco kamerscherm verkrijgbaar via Canvasscherm.nl. Dit drie- of vierdelig kamerscherm heeft een houten frame en is bespannen met een katoenen canvasdoek. Volledig uitgeklapt is het scherm 180 centimeter hoog, 120-160 centimeter breed en 2,5 centimeter dik. Zodra de bestelling bij ons is binnengekomen wordt het scherm binnen 1 – 3 dagen naar je verzonden. Je betaalt daarbij geen verzendkosten, de prijzen op onze website zijn dan ook inclusief verzendkosten en BTW.

Kamerscherm Blank 3 panelen Kamerscherm Blanco 4 panelen

 

Blanco kamerscherm personaliseren

Zodra je het scherm hebt ontvangen kan je aan de slag. Ben je een echte tekenaar, schilderaar of plak je liever behangetjes? Het kamerscherm wit blanco bestaat uit 3 of 4 verschillende panelen. Beide zijden kunnen gebruikt worden, er zijn dus diverse verschillende panelen waar je mee aan de slag kunt. Het is ook mogelijk om schilderen, tekenen, behangen en beplakken te combineren. Heb je een leuk behangetje gezien? Binnen een mum van tijd is een paneel met behang beplakt. Als je gaat tekenen of schilderen heb je wat meer tijd nodig, maar zo kan je het kamerscherm zo mooi maken als je wilt. Wil je het kamerscherm in verschillende ruimtes gaan gebruiken? In dat geval raden wij je aan om de verschillende zijdes af te stemmen op de ruimtes. Zo kan je verschillende looks creëren voor bijvoorbeeld de kantoor- en vergaderruimte.

Duidelijke handleidingen

Waarom voor Canvasscherm.nl kiezen? Als je voor ons kiest krijg je te maken met meerdere voordelen. De meeste schermen zijn bij ons op voorraad, je kunt dan ook profiteren van een snelle levering. De prijzen op onze website zijn allemaal inclusief BTW, je weet dus exact wat je kwijt bent. Als je voor een DIY kamerscherm kiest raden wij je aan om de verschillende stappenplannen te raadplegen. Voor beplakken, behangen en verven hebben wij een duidelijk stappenplan opgesteld die je kunt volgen. Door het stappenplan te volgen krijg je het perfecte resultaat! Het kamerscherm wit blanco is vervaardigd van hoge kwaliteit materialen en kent dan ook een lange levensduur.

Het Blanco Kamerscherm is te verkrijgen via de webwinkel van Canvasscherm.nl

Blanco Kamerscherm

Bekijk hier de stappenplannen:


Voor inspiratie kan je het op pinterest kijken, hier zijn namelijk leuke creaties van eigen ontworpen schermen  te bekijken! Bekijk het pinterest bord hier!


Reacties (1)

gravatar
Riny van Klingeren
Geplaatst op 2017-09-10 17:38:07
Lijkt me echt helemaal te gek om een kamerscherm naar eigen idee te maken. ik maak schilderijen en dat is van alles wat... tekenen..verven..bloemen maken en nog veel meer. Ik heb inmiddels zoveel schilderijen dat ik niet meer weet waar ik ze laten moet en belanden ze maar ergens op een hoop....dus het kamerscherm is een goede en een heel leuk idee. In plaats van alles op te plakken op een canvas doek.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »