Sluiten
Canvasscherm.nl - Maandag 6 Oktober 2021

Een zwart prikbord voor foto's met dit ideale kamerscherm

Nieuw in ons assortiment zijn de inklapbare pribord kamerschermen, verkrijgbaar in drie types. Stevig en kwalitatieve schermen die je direct kan plaatsen en naar eigen wens zijn te bewerken. Ten opzichte van klassieke kamerschermen is dit scherm door gebruikte materialen: MDF hout en prikbord wel iets zwaarder. Door het gebruik van witte en zwarte materialen kan het kamerscherm prima in originele staat worden neergezet. Zwart en wit past immers in vele interieur stijlen. Maar juist doordat dit scherm versierd kan worden met eigen foto's, plaatjes of posters is het een functioneel scherm. Het pribord is aan beide zijden aanwezig. Je kan dus besluiten aan beide zijden foto's te plaatsen of juist één kant 'leeg' te laten.

 

Wanneer gebruik je een prikbord kamerscherm

Deze kamerschermen kunnen voor meerdere doeleinden worden ingezet. Voor een stukje privacy of afscherming van een ruimte is dit scherm ideaal. Makkelijk neer te zetten, maar ook opvouwbaar en makkelijk weer weg gezet. Dit is dan ook het grootste voordeel van een kamerscherm ten opzichte van een ander groot prikbord scherm. Deze kamerschermen zijn thuis te gebruiken, maar zeker ook op kantoor, hotel, café of restaurant. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een menu kaart, wegbewijzering of andere opmerkingen. Een prikbord presentatiescherm is geschikt voor presentaties waarbij vooral het communiceren naar een groep toe van belang is en input van de groep bijzaak, of niet aan de orde is.

 

Magnetich Prikbord Scherm

Deze prikbord presentatieschermen zijn, evenals de blackboard presentatieschermen, magnetisch. Hoewel de naam: Prikbord kamerscherm, dit wellicht wel doet vermoeden, heb je dus niet persé punaises of prikkers nodig. Prikbord presentatieschermen bestaan uit MDF en zwart fabric (polyester) inleg. Het deel polyester doet denken aan de stoffen prikborden zoals ze vroeger eruit zagen, maar in de kern hiervan zit een magnetische plaat. Voor deze presentatieschermen zijn zwaardere magneten nodig.

Magnetisch prikbord

 

Fotoscherm - Fotowand

Deze prikbord wanden zijn uitermate geschikt om plaatjes, foto's of posters op te prikken. Ideaal als fotowand voor je leukste herinneringen. Op het prikbord kan je natuurlijk punaises of prikkers gebruiken, maar ook werken met mageneten. Zelfs op het MDF kan je foto's plakken. Gebruik plakband, poster buddies, lijm of stickers. Kortom maak dit scherm helemaal naar eigen wens!

Prikbord wand foto

 

Meerdere panelen aan elkaar

Deze kamerschermen bestaan uit 3 panelen van 44 cm per paneel breed. De totale breedte is dus 132 cm. Let wel op dat een kamerscherm niet blijft staan als deze helemaal recht wordt neergezet. Deze zet je dus altijd iets zigzag neer, zodat het scherm stevig blijft staan. De totale effectieve breedte zal hierdoor ongeveer 10 cm afnemen. Door de draaibare scharnieren kan een paneel beide kanten op draaien, waardoor je het scherm altijd makkelijk kan neerzetten. Vanwege het formaat (180 cm) in combinatie met het gewicht (vanaf 17 KG) is er voor 3 panelen gekozen. Voor een groter scherm kan er, indien gewenst, zelf een tweede scherm met optionele scharnieren aan vast gemaakt worden. Let er wel op dat het scherm dan iets minder makkelijk te verplaatsen is.

 

Prikbord Kopen

Door onze eigen ontwikkeling en import is deze serie unieke scheidingswanden met prikbord functie tot stand gekomen. Deze is exclusief verkrijgbaar in de webwinkel van Canvasscherm.nl. Dus nergens anders verkrijgbaar. Een flexibel te plaatsen prikbord koop je dus bij Canvasscherm.nl. Heeft u vragen of opmerkingen over deze kamerschermen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

Lees hier onze artikelen

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking