Sluiten
Kamerschermen Hout

  Kamerschermen Hout

  ☆ Houten Kamerscherm voor ieder interieur ☆ Direct leverbaar ☆ GRATIS verzending! ☆ Bekijk hier het ruime assortiment houten kamerschermen! Toon meer
  25 Producten
  Scheidingswand Zwart Hout 5 panelen

  Scheidingswand Zwart Hout 5 panelen

  Zwart Scheidingswand van 5 panelen. Prachtig Des...
  Op voorraad
  €199,-
  Bekijken

  Met een Houten kamerscherm kun je een grote kamer opdelen in kleinere ruimtes. Als u bepaalde plekken wilt afscheiden zoals een werkruimte, als u inkijk wilt voorkomen of grote ruimtes tijdelijk van elkaar wilt afscheiden, kunnen kamerschermen een leuke, makkelijke en originele toevoeging zijn voor uw huis of werk ruimte.

  Flexibele Houten schermen

  Onze Houten kamerschermen zijn 100% flexibel. Je kunt ze in een handomdraai uitklappen en neerzetten. Wil je ze echter opruimen dan is dat ook zo gedaan. Als je een flexibel scherm wilt kopen dan ben je bij ons aan het juiste adres. De wanden bestaan uit panelen van sterk materiaal. Het frame van de meeste modellen is gemaakt van hoogwaardig Australische Araucaria dennen. De handgemaakte inleg is gemaakt van geweven houten latten. Ook de scharnieren waarmee de panelen met elkaar verbonden zijn, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit zijn namelijk metalen draaibare scharnieren. Door deze scharnieren zijn de schermen zeer flexibel. Heb je een houten kamerscherm gekocht dan kun je er vanuit gaan dat je er jarenlang plezier van gaat beleven.

  Kamerscherm hout in diverse afmetingen

  Naast de verschillende motieven kun je kiezen uit diverse formaten. Onze kleinste houten scherm is 132 centimeter breed (3 panelen van 44 cm). Alle schermen zijn opgebouwd uit meerdere panelen. Het kleinste model bestaat uit drie panelen, allen met elkaar verbonden middels scharnieren. Je kunt zelf bepalen uit hoeveel panelen de scheidingswand moet bestaan, onze breedste wand bestaat uit 5 panelen en is ruim 2 meter breed.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking