Sluiten
Windscherm Camping Terrras

  Windscherm Camping Terrras

  Een windscherm is makkelijk en snel op te zetten en biedt jou beschutting waar en wanneer je het nodig hebt. Toon meer

  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Heb je op jouw terras regelmatig last van de wind of een laagstaande zon? Of ga je lekker een weekje naar de camping, maar wil je af en toe wat meer privacy? Kies dan voor een windscherm en creëer jou ideale plek. Een windscherm is makkelijk en snel op te zetten en biedt jou beschutting waar en wanneer je het nodig hebt. Ook voor een zanderige bodem zijn er geschikte windschermen verkrijgbaar.

  Last van wind?

  Zelfs als je het meest zonnig plekje hebt op de camping of je terras, dan nog kan dat flink verstoord worden door een felle wind. Met een windscherm is dit spoedig en eenvoudig op te lossen. Als je in de luwte wil kunnen zitten, zonder dat je windscherm een belemmering is voor sociale contacten, dan is een scherm met ramen helemaal wat je zoekt. Je zit uit de wind, terwijl je niets hoeft te missen van wat er rondom jou gebeurt.

  Last van inkijk of een laagstaande zon?

  Is jouw terras zichtbaar vanaf straat, waardoor je het gevoel hebt heel erg te kijk te zitten? Heb je het erg gezellig op de camping, maar wil je af en toe even rustig op jezelf zijn? Of zou je nog graag even buiten zitten, maar schijnt de ondergaande zon dan in je ogen? Voor al deze problemen is een windscherm de ideale oplossing. Ongeacht waar je zit, je hebt toch een plekje dat helemaal afgeschermd is.

  Degelijke windschermen voor langdurig gebruik

  Zoek je een windscherm voor jouw terras waar je langdurig van kan genieten? Of heb je een vaste campingplek, waar je telkens een windscherm wil kunnen plaatsen? Kies dan voor een windscherm van duurzame kwaliteit, dat gemaakt is van de beste materialen. Er zijn verschillende kwaliteiten windschermen verkrijgbaar. Canvasscherm.nl levert echter enkel windschermen van goede kwaliteit, zodat je langdurig kan genieten van jouw scherm.

  Windscherm Camping Terras

  Beschikbare windscherm accessoires

  Naast windschermen kan je bij ons ook terecht voor grondankers, bodemplaten en bevestigingspalen voor je uitrekbare windscherm.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking