• Lorem ipsum

Kamerscherm voor ieder interieur

☆ Kamerscherm voor ieder interieur ☆ Direct leverbaar ☆ GRATIS verzending! ☆ Bekijk hier het ruime assortiment kamerschermen met afbeeldingen!

Kamerscherm voor ieder interieur

Met een kamerscherm kun je een grote kamer opdelen in kleinere ruimtes. Als u bepaalde plekken wilt afscheiden zoals een werkruimte, als u inkijk wilt voorkomen of grote ruimtes tijdelijk van elkaar wilt afscheiden, kunnen kamerschermen een leuke, makkelijke en originele toevoeging zijn voor uw huis of werk ruimte.

Tijdelijke afscherming

Voor een tijdelijke afscherming van een (werk)ruimte of een kamer is een Canvas- of houten Kamerscherm de ideale oplossing. Erg makkelijk om een privacy hoekje te creëren of juist een rommelhoek te verbergen. Ze zijn licht in gewicht, inklapbaar en dus makkelijk verplaatsbaar.

Ruimtelijk Effect

Doordat u een Canvas of Houten kamerscherm met een houtenframe plaatst en geen vaste wand, worden de ruimtes niet volledig afgedicht (schermen zijn 180cm hoog). Licht kan nog boven en naast het kamerscherm de ruimtes in komen. Dit geeft een ruimtelijk effect.

Kamerschermen met afbeelding

Er is een breed assortiment met afbeeldingen beschikbaar. Met imposante afmetingen van 180 cm hoog en minimaal 120 cm breed is elk Kamerscherm een regelrechte blikvanger voor het interieur. Zowel de voor- als achterkant zijn even mooi bedrukt. Zelfs de zijkanten van het kamerscherm zijn bedrukt. U kunt zelf kiezen of u een drukke print wilt of juist een rustigere afbeelding wilt. Vrolijke bloemen kamerschermen, een boeddha, creatief/fantasie of een zonsondergang. U creëert een nieuwe uitstraling in de ruimtes om u heen. Het scherm is licht van gewicht, mobiel en dus makkelijk verplaatsbaar. Zo creeër je in een handomdraai een geweldige sfeer of juist de nodige privacy.