Menu
EUR
Vouwscherm  de voordelen

Vouwscherm de voordelen

Door: Canvasscherm Reacties: 0

Vind hier vier handige voordelen waarom je voor een vouwscherm zou kiezen als bijvoorbeeld roomdivider. Een vakkenkast, een bak met kamerplanten of een gordijn: het zijn naast een vouwscherm allemaal hulpmiddelen waarmee je een kamer kan verdelen. Toch kan je met een vouwscherm vaak beter uit zijn door onderstaande vier handige voordelen.

 

vouwscherm frangipani

1. Lichtgewicht van een vouwscherm

Een vouw scherm is van lichte materialen gemaakt. Canvas doek in combinatie met hout of een houten kamerscherm weegt niet veel. Het is daarom makkelijk te verplaatsen. Zo kun je een ruimte makkelijk op verschillende manieren indelen. Op deze manier heb je snel een bepaald gedeelte van de kamer afgeschermd. Als je bijvoorbeeld je werkplek even wilt afschermen om je beter te kunnen concentreren. Een kast is een stevige roomdivider, maar veel minder flexibel en veel zwaarder en lastiger om te verplaatsen.

2. Vouwschermen zijn makkelijk op te bergen

Een vouwscherm is snel in te klappen en daardoor eenvoudig op te bergen. Want ingeklapt neemt het vouwscherm maar weinig ruimte in. Dat is dus makkelijk als je tijdelijk een afscherming nodig hebt. Een ingeklapt scherm is makkelijk in de hoek te zetten.

Vouwschermen mobiel

Met een 'vaste' roomdivider, zals een kast of plantenbak is dit natuurlijk lastiger. Deze zijn als je de ruimte anders wilt indelen moelijk aan de kant schuiven. Met een gordijn ben je altijd gebonden aan een vaste plaats waar de rails hangt. Een kamerscherm zet je neer waar je maar wilt.

3. Tijdelijk neer te zetten, maar ook kwaliteit voor langere tijd

Een vouwscherm is makkelijk te verplaatsen, maar heeft de kwaliteit om ook voor langere tijd op dezelfde plek gebruikt te worden. Een vouwscherm kan veranderen van zonnescherm naar een scherm om even een reiswiegje met een kind achter te zetten. Dit heeft een vouwscherm als voordeel ten opzichte van andere room dividers, zoals een kast die je toch wat minder makkelijk verplaatst. Maar een kamerscherm kan ook jarenlang op de dezelfde plek als roomdivider dienen. Een kamerscherm heeft weinig onderhoud nodig en gaat niet snel stuk. Het canvas of het hout waarvan de kamerschermen gemaakt zijn, zijn niet gevoelig voor zonlicht.

4. Vouwscherm meenemen op locatie

Ondanks het formaat, kan je een vouwscherm makkelijk meenemen. Niet op vakantie natuurlijk, maar wel naar de praktijk, beurs of andere gelegenheid waarbij afscheiding, privacy of reclame gewenst is. Opgevouwen past het scherm altijd wel in de auto en is op locatie direct neer te zetten. Zelfs een scherm met 3,4 of meerdere panelen is goed op te vouwen.

Vouwscherm vervoeren

Een ander soort roomdivider is meestal te zwaar of te massief om mee te nemen. Reclame scheidingswanden dienen meestal eerst nog gemonteerd te worden. Kortom makkelijk mee te nemen en direct het gewenste resultaat bij het plaatsen.

Bekijk hier groot assortiment vouwschermen


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »