• Lorem ipsum

Verzenden

Afhankelijk van bezorgadres, uw bestelling en leverancier wordt uw bestelling geleverd via PostNL, Transmission, DHL of UPS. Met uitzondering van PostNL worden de bestellingen op werkdagen geleverd. Bij iedere bestelling krijgt u van ons een track & trace code om uw bestelling te volgen. Wij streven ernaar om uw producten zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling te versturen. Producten op voorraad worden meestal binnen 1-2 werkdagen verzonden.

Tarieven

Binnen Nederland worden geen verzendkosten berekend. Voor verzending naar België, Luxemburg en Duitsland vragen wij een bijdrage van €9,95 in de verzendkosten. Voor bestellingen vanuit andere landen zullen wij ook kosten in rekening brengen. Informeer bij onze klantenservice (via contactformulier; kopje Neem contact op) over de mogelijk extra kosten voor verzending naar adressen in het buitenland.

Herroepingsrecht

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over het product dat u besteld heeft. Op alle aankopen bij Canvasscherm.nl heeft u daarom een herroepingsrecht (bedenktermijn) van 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. Binnen deze termijn mag u het product ruilen of retourneren. Het product dient compleet, onbeschadigd en ongebruikt zijn (voor zover redelijkerwijs mogelijk).

Kortom: het product moet in dezelfde staat worden geretourneerd als waarin deze ontvangen is.

Uitzonderingen op bedenktermijn:
De volgende producten komen niet in aanmerking voor de bedenktermijn:
- Artikelen die beschadigd of incompleet zijn;
- Artikelen waarvan de verpakking beschadigd of niet aanwezig is.

Procedure ruilen en retourneren
Indien u een product wilt ruilen of retourneren binnen de 14 dagen bedenktijd, volgt u dan het onderstaande stappenplan:

1. U stuurt een e-mail naar [email protected] met de melding dat u gebruik wilt maken van het Herroepingsrecht. Niet aangemelde of ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Het retouradres voor uw product kan namelijk anders zijn dan onderstaande adres.

2. U krijgt van ons binnen 24 uur een antwoord en eventueel verdere instructies.

3. Wij verzoeken de koper uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel het retour formulier volledig en juist in te vullen. Het retour formulier kunt u hier downloaden.

Retouradres canvasscherm.nl:
Ongefrankeerde en niet aangemelde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Voor een snelle afhandeling van uw klacht verzoeken wij u een kopie van de factuur en het retour formulier mee te sturen.

Canvasscherm.nl
Waarderstraat 215
2729MD Zoetermeer

Zodra de producten ontvangen zijn worden deze gecontroleerd en beoordeeld op eventuele gebreken en compleetheid. Na controle en goedkeuring van het retour gezonden product, vervangen wij het of storten wij het totale aankoopbedrag retour op uw rekening. U ontvangt hiervan een bevestiging van per e-mail.

Kosten

We rekenen geen extra kosten voor het ruilen, retourneren of annuleren van een bestelling. U ontvangt het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele betaalde verzendkosten terug. Het enige dat u betaalt zijn de kosten voor het verzenden van het product naar ons. We adviseren om dit te doen met een track en trace code zodat het pakket te traceren is en u eventueel verlies kunt claimen bij het verzendbedrijf. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadigen van een retour gezonden pakket.

Het retourzenden van kamerschermen kunt u ook via ons regelen, Het scherm wordt dan door een pakketdienst opgehaald. De kosten hiervoor bedragen binnen Nederland per scherm: 17,50 euro. Vanuit België / Duitsland en Luxemburg bedragen de kosten 25 euro per scherm.