Menu
EUR

Verzenden & retourneren

Afhankelijk van bezorgadres, uw bestelling en leverancier wordt uw bestelling geleverd via PostNL, Transmission, DHL of UPS. Met uitzondering van PostNL worden de bestellingen op werkdagen geleverd. Bij iedere bestelling krijgt u van ons een track & trace code om uw bestelling te volgen. Wij streven ernaar om uw producten zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling te versturen. Producten op voorraad worden meestal binnen 1-2 werkdagen verzonden.

Tarieven

Binnen Nederland worden geen verzendkosten berekend. Voor verzending naar België, Luxemburg en Duitsland vragen wij een bijdrage van €9,95 in de verzendkosten. Voor bestellingen vanuit andere landen zullen wij ook kosten in rekening brengen. Informeer bij onze klantenservice (via contactformulier) over de mogelijk extra kosten voor verzending naar adressen in het buitenland.

Herroepingsrecht

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over het product dat u besteld heeft. Op alle aankopen bij Canvasscherm.nl heeft u daarom een herroepingsrecht (bedenktermijn) van 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. Binnen deze termijn kunt u uw product(en) aanmelden voor retour. Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Het product dient compleet, onbeschadigd en ongebruikt te zijn (voor zover redelijkerwijs mogelijk). Kortom: het product moet in dezelfde staat, inclusief originele verpakking worden geretourneerd als waarin deze ontvangen is.
Uitzonderingen op bedenktermijn:
De volgende producten komen niet in aanmerking voor de bedenktermijn:
- Artikelen die beschadigd of incompleet zijn;
- Artikelen waarvan de verpakking beschadigd of niet aanwezig is.
- Maatwerk artikelen die speciaal voor u gemaakt zijn.

Herroepingsrecht voor zakelijke klanten

Voor zakelijke klanten is het herroepingsrecht niet van toepassing. Bij verkoop van goederen en diensten tussen bedrijven (business to business, B2B) gelden de algemene regels van koop. Mocht u echter om welke reden ook ontevreden zijn over de producten en / of onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.

Procedure retourneren

Indien u een product retour wil sturen binnen de 14 dagen bedenktijd, volgt u dan het onderstaande stappenplan:

  • U stuurt een e-mail naar [email protected] met de melding dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht.  In deze e-mail vermeld u de reden en het order nummer. U kunt ook hier het retour formulier invullen en verzenden.
  • Binnen 24 uur krijgt u een reactie met verdere retour informatie.

Kosten

De verzend kosten voor het retourneren van een een product komen voor uw eigen rekening. We adviseren om te verzenden met een track en trace code zodat het pakket te traceren is en u eventueel verlies kunt claimen bij het verzendbedrijf. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadigen van een retour gezonden pakket.

Het retour zenden van kamerschermen kunt u ook via ons regelen, Het scherm wordt dan door een transporteur opgehaald. De kosten hiervoor bedragen binnen Nederland per scherm: 19,95 euro. Vanuit België / Duitsland en Luxemburg bedragen de kosten 31,50 euro per scherm.

 

Retour adres canvasscherm.nl:

Ongefrankeerde en niet aangemelde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Het retour adres voor uw product kan namelijk anders zijn dan onderstaande adres. Voor een snelle afhandeling van uw retour verzoeken wij u een kopie van de factuur of pakbon mee te sturen.

 

Canvasscherm.nl
Edisonstraat 3-S
2723RS Zoetermeer

 

Zodra de producten ontvangen zijn worden deze gecontroleerd en beoordeeld op eventuele gebreken en compleetheid. Na controle en goedkeuring van het retour ontvangen product, storten wij binnen 14 dagen het totale aankoopbedrag retour op uw rekening. U ontvangt hiervan een bevestiging van per e-mail.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »