• Lorem ipsum

Canvasscherm steunt Vrienden van de Olifant - Hercules

Mede dankzij diverse klanten van de webwinkel is Canvasscherm sinds februari 2014 trotse 'ouder' van het wees olifantje Hercules. Een percentage van verkochte Olifanten- Kamerschermen en Klokken is voor dit peetouderschap gebruikt.

Olifant Hercules

Hercules is na een aanrijding aan de kant van de weg gevonden. Hij had een gecompliceerde botbreuk aan zijn achterpoot. Inmiddels is hij meerdere malen geopereerd en herstellende in een olifanten verzorghuis op Sri Lanka.

Wat doen de Vrienden van de Olifant?

Vrienden van de Olifant is een organisatie die steun geeft aan concrete projecten om de olifanten in Azië en Afrika te beschermen. Dit is mede mogelijk dankzij diverse acties, donaties, peetouderschappen en giften. Door een olifantje te adopteren worden o.a. de verzorging, medicijnen, onderkomens, voedsel en drinken van het olifantje betaald. Zo krijgt een babyolifantje (Hercules) een nieuwe toekomst.

Wat houd de aktie van Canvasscherm in?

Voor een scherpe prijs ontvangt u een mooi kamerscherm of wandklok. Canvasscherm zal een bepaald percentage van de ontvangen bedragen van de betreffende 'Olifanten' producten doneren aan De Vrienden van de Olifant. De eerste stap was het peetouderschap, dat is gerealiseerd. In het vervolg zal een deel naar het peetouderschap gaan, maar wordt er ook bekeken of het mogelijk is om een periodieke gift te geven. Updates over hercules en de voortgang van de acties en donatie zal kenbaar gemaakt worden via de nieuwsbrief of via Facebook. Zorg dus dat je ons 'leuk' vind op facebook. facebook.com/canvasscherm en/of meld u hier aan voor de Nieuwbrief.

Welke artikelen doen mee aan de Aktie?

Dit zijn de artikelen die meedoen aan deze actie voor de Olifanten.Meer weten over Vrienden van de Olifant?

Kijk op de website van Vrienden van de Olifant of klik op onderstaande banner. Vrienden van de Olifant