Menu
EUR

Canvasscherm steunt Vrienden van de Olifant

Mede dankzij diverse klanten van de webwinkel is Canvasscherm sinds februari 2014 trotse 'ouder' van een wees olifantje. Een percentage van verkochte Olifanten- Kamerschermen en Klokken is voor dit peetouderschap gebruikt.

Peetouder Olifant Hercules

Van februari 2014 tot juni 2020 is Canvasscherm.nl Peetouder geweest van het olifantje Hercules.
Hercules was na een aanrijding aan de kant van de weg gevonden. Hij had een gecompliceerde botbreuk aan zijn achterpoot. Hij is meerdere malen geopereerd en hersteld in een olifanten verzorghuis op Sri Lanka. In 2020 kregen we informatie dat Hercules de stap naar een zelfstandig leven in het Udawalawe National Park heeft gezet. Dit was een aangename verrassing, juist omdat Hercules een handicap heeft. Doktoren in het verzorghuis vonden het verantwoord om Hercules met zijn vrienden mee te laten gaan.

Succes Hercules!

Olifant Hercules


Peetouder Olifant Nico

Nadat Hercules de vrijheid heeft gekregen, zijn we in juli 2020 peetouder geworden van het olifantje Nico. Toen Nico 4 maanden oud was, is hij vermagerd en uitgedroogd naast een rivier aangetroffen. Hij is toen overgedragen aan het Elephant Transit Home verzorghuis op Sri-Lanka. Sinds die tijd wordt hij hier verzorgd.

Peetouder Olifant Nico - Virenden van de Olifant

Wat doen de Vrienden van de Olifant?

Vrienden van de Olifant is een organisatie die steun geeft aan concrete projecten om de olifanten in Azië en Afrika te beschermen. Dit is mede mogelijk dankzij diverse acties, donaties, peetouderschappen en giften. Door een olifantje te adopteren worden o.a. de verzorging, medicijnen, onderkomens, voedsel en drinken van het olifantje betaald. Zo krijgt een babyolifantje (Hercules) een nieuwe toekomst.

Wat houd de aktie van Canvasscherm in?

Voor een scherpe prijs ontvangt u een mooi kamerscherm of wandklok. Canvasscherm zal een bepaald percentage van de ontvangen bedragen van de betreffende 'Olifanten' producten doneren aan De Vrienden van de Olifant. De eerste stap was het peetouderschap, dat is gerealiseerd. In het vervolg zal een deel naar het peetouderschap gaan, maar wordt er ook bekeken of het mogelijk is om een periodieke gift te geven. Updates over hercules en de voortgang van de acties en donatie zal kenbaar gemaakt worden via de nieuwsbrief of via Facebook. Zorg dus dat je ons 'leuk' vind op facebook. facebook.com/canvasscherm en/of meld u hier aan voor de Nieuwbrief.

Welke artikelen doen mee aan de Aktie?

Dit zijn de artikelen die meedoen aan deze actie voor de Olifanten.Meer weten over Vrienden van de Olifant?

Kijk op de website van Vrienden van de Olifant of klik op onderstaande banner. Vrienden van de Olifant

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »