Sluiten

Kamerscherm voor ieder interieur

Kamerscherm voor ieder interieur

Met een kamerscherm kun je een grote kamer opdelen in kleinere ruimtes. Daarom wordt het ook wel een kamerverdeler of ruimteverdeler genoemd. Als je bepaalde plekken wilt afscheiden zoals een werkruimte of een keuken kan dat prima met een kamerscherm. Onze kamerverdelers zijn flexibel in gebruik. Een stukje privacy is makkelijk te verkrijgen en ook het voorkomen van inkijk is makkelijk te regelen. Voor een tijdelijke afscherming van een (werk)ruimte of een kamer is een Canvas- of houten kamer verdeler de ideale oplossing. Erg makkelijk om een privacy hoekje te creëren of juist een rommelhoek te verbergen. Ze zijn licht in gewicht, inklapbaar en dus makkelijk verplaatsbaar. Indien niet meer nodig zijn ze makkelijk in een hoek weg te zetten. Doordat u een Canvas of Houten kamerscherm met een houtenframe plaatst en geen vaste wand, worden de ruimtes niet volledig afgedicht (schermen zijn 180cm hoog). Licht kan nog boven en naast het kamerscherm de ruimtes in komen. Dit geeft een ruimtelijk effect.Populaire kamerschermen van dit moment

Ontdek welke populaire kamerschermen van dit moment het beste passen in jouw interieur. Kamerschermen zijn praktische interieurstukken waarmee je kamer opdeelt in verschillende gedeelten of waarmee je een gedeelte afschermt voor bijvoorbeeld de zon. Er is veel variatie mogelijk. Daarom worden hieronder de populairste kamerschermen van dit moment besproken.

 

Canvas kamerschermen met afbeelding

Er is een breed assortiment vouwschermen met afbeeldingen beschikbaar. Met imposante afmetingen van 180 cm hoog en minimaal 120 cm breed is elk canvas kamerscherm een regelrechte blikvanger voor het interieur. Zowel de voor- als achterkant zijn even mooi bedrukt. Zelfs de zijkanten van het kamerscherm zijn bedrukt. U kunt zelf kiezen of u een drukke print wilt of juist een rustigere afbeelding wilt. Vrolijke bloemen kamerschermen, een boeddha, creatief/fantasie of een zonsondergang. U creëert een nieuwe uitstraling in de ruimtes om u heen. Het scherm is licht van gewicht, mobiel en dus makkelijk verplaatsbaar. Zo creeër je in een handomdraai een geweldige sfeer of juist de nodige privacy.

 

Kamerschermen van hout

Hout is een mooi natuurlijk materiaal wat de kamer met een houten kamerscherm een natuurlijke uitstraling geeft. In hout heb je kamerschermen in verschillende stijlen en zijn een prachtige sfeermaker in je kamer. Onze houten schermen hebben meestal een geweven houten inleg. Of deze schermen licht doorlatend zijn is afhankelijk hoe dicht deze latjes tegen elkaar zijn geweven. Dit is per type kamerscherm verschillend en staat aangegeven in de desbetreffend specificaties.

 

Kamerschermen

 

Japanse kamerschermen

De kamerschermen worden veel in het interieur in Japan gebruikt. Een Japans kamerscherm geeft je interieur een oosters tintje. Het kamerscherm bestaat uit vier panelen met een houten raamwerk, opgevuld met rijstpapier. De kamerschermen zijn door het materiaal vrij licht en makkelijk verplaatsbaar.

 

Kamerscherm met whiteboard, prikbord of blackboard

Ideale combinatie om iets af te schermen en tegelijkertijd foto's te presenteren, een tekst te plakken of een boodschap kenbaar te maken. Reclame of een menu kaart? Het is allemaal mogelijk op deze schermen. Bekijk hier de prikbord kamerschermen.

 

Kamerscherm met ingebouwde led verlichting

Een kamerscherm wordt helemaal een sfeermaker als achter het canvas led lampjes worden geplaatst. Een foto van sterren of een waxinelichtjes op het kamerscherm geeft nu echt licht met een klein ingebouwd led lampje. De led verlichting werkt meestal op AA batterijen.

 

Kamerscherm met polyester doek

Een scherm met een effen doek past in ieder interieur, meest gekozen zijn grijs, wit en zwart. De schermen zijn meestal zowel indoor als outdoor te gebruiken. Vaak zijn ze ook koppelbaar, daarom noemen we deze kamerschermen van stof ook wel multifunctionele schermen of tuinschermen.

 

Blanco om zelf te beschilderen

Een canvas kamerscherm is natuurlijk net een schildersdoek. Hierop kun je dan ook zelf de prachtigste schilderingen creëren. Iets abstracts met felle kleuren en veel spetters, of een mooie tekst uit je favoriete song in mooie letters, is zo geplaatst. In principe is alles mogelijk. Ook kun je de blanco schermen goed behangen of beplakken. Daarom zijn deze DIY kamerschermen zeer populair.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking